Concentratele furajere

Concentratele proteino-vitamino-minerale numite si CPVM-uri, contin pe langa intreaga gama de micro si macroelemente vitamino-minerale (inclusiv sare, fosfor, calciu) si substratul proteic format din sroturi de soia, sroturi de floarea-soarelui, faina de peste). Acestea sunt corect proportionate in functie de categoria de varsta a animalelor.

Concentratele furajere trebuiesc amestecate (diluate) cu cereale (porumb, orz, grau, etc.) in proportia recomandata pentru a obtine furajul combinat dorit.

Multi "gospodari" folosesc impropriu termenul de "concentrat" cand se refera la furajul combinat. Diferenta este ca furajul combinat se da ca atare in hrana animalelor, iar concentratul trebuie diluat cu cereale.

Concentratele furajere au o rata de participare in amestecul furajer de 20% (un concentrat sarac), 25% (vaci-lapte, scroafe reproductie), 30% (porci la ingrasat, vitei, pui de carne), 35% (pui de carne, purcei mici) si chiar 40% (in cazul gainilor ouatoare). Aceste concentrate se gasesc ambalate la saci sau in pungi de hartie (tip sacose).

Pentru informatii suplimentare asteptam mesajele dvs.

Bilardi Product SRL
vezi locatia
Baia Mare
Jud. Maramures
Str. Europa nr. 73
Tel./Fax: 0262-220192