Despre noi

Bilardi Product SRL a fost infiintata in anul 1999, avand ca activitate de baza productia de premixuri vitamino-minerale si concentrate proteino-vitamino-minerale necesare pentru producerea furajelor.

Chiar de la inceput Bilardi Product a inceput colaborarea cu una dintre cele mai prestigioase firme in domeniul productiei de premixuri, concentrate, aditivi, respectiv ingrediente furajere speciale, din Germania: RAIFFEISEN CENTRALGENOSSENSCHAFT NORDWEST eG (RCG) din Munster.

Ca rezultal al acestei colaborari, firma Bilardi Product a fost echipata cu o linie moderna de fabricatie premixuri si concentrate. Atat utilajele cat si retetele, tehnologia si Know-how-ul sunt furnizate de compania RCG din Germania. Astfel s-a creeat posibilitatea realizarii unor produse dupa o tehnologie de varf in acest domeniu.

Bilardi Product produce intreaga gama de premixuri si concentrate furajere pentru pasari, porcine, bovine etc. Bilardi Product asigura sprijin pentru intocmirea retetelor furajere, precum si adaptarea premixurilor si a concentratelor in functie ingredientele existente la utilizatori. Rentabilitatea productiilor este posibila numai cu ajutorul furajelor combinate. Furajele combinate trebuie sa contina: cereale, sroturi vegetale (floarea soarelui, soia) precum si PREMIXURI VITAMINO-MINERALE.

Bilardi Product ofera in mod gratuit pentru clientii sai consultanta tehnica de specialitate in:
• elaborarea retetelor pentru furaje
• adaptarea retetelor furajere si a premixurilor in functie de conditiile reale din ferma (adapost, rasa/ hibrid, posibilitati de aprovizionare cu cereale)
• verificarea in teritoriu a rezultatelor obtinute cu premixurile si concentratele pentru furaje.